01 Jun

МАКСИ МОДА SIRENA plus– МОДЕРНОТО ЛИЦЕ НА ДРЕХИТЕ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ

Публикувана от: tedi Публикувана на: ROOT Преглеждания: 7480


Макси дрехите и макси модата отдавна не е това, което беше - за наша всеобща радост. SIRENA plus винаги сме били застъпници на идеята, че модата трябва да е забавна и секси. Новото лице на макси модата са всички женствени и прекрасни модели на различните български дизайнери, от които част е и дизайнерската линия на SIRENA plus, създадена от дизайнера Ирена Желязкова

Дамските дрехи в големи размери, които често сме свикнали да назоваваме като макси мода, са глътка свеж въздух за българската модна сцена. В последните години бяхме свикнали да виждаме изобилие от дамски дрехи, които бяха представени само в ограничени размери. Щастливи сме да живеем в ново време, творческо и освободено от предразсъдъци, че макси модата и дрехите в големи размери трябва да са в тъмна гама и просто да ви стават. Макси модата е тук, за да ни радва и за да ни кара да заблестим. Изобщо модата е създадена, за да може да изразим своя стремеж към красотата, за да покажем своето виждане за света около нас. Жените с по-пищни форми бяха поставени в неизгодна позиция, тъй като трудно се намираха дамски дрехи в големи размери, които да са богати на стилове, форми и модели. И по този начин себеизразяването чрез мода беше заместено с просто удовлетворяване на нуждата да сме облечени.  Подчертаването на фигурата с прекрасна рокля в голям размер, подбрана  за наше специално събитие беше бледа мечта. Вместо сегашния пъстър избор на различни рокли за официални събития, до скоро можеше да разчитаме само на модели, които са подходящи само за жени на средна възраст. Поради тази причина безпричинно повечето жени и момичета с по-пищни форми сме свикнали да прикриваме телата си,  вместо да подчертаваме тяхните предимства и да тушираме леките недостатъци. Колкото и да недоволствахме срещу широките и безформени дрехи, поради липсата на модерна макси мода, винаги се спирахме на тях.


Секторът за макси мода в България се развива непрестанно, което е прекрасно, защото  това дава възможност на все повече момичета и жени да изразят себе си.
Екипът SIRENA plus е радостен, че през 2015 година беше един от първите магазини, които започнаха да създават модерна макси мода.
Всеки сезон дизайнерът на SIRENA PLUS създава нови модели на дамски дрехи в големи размери, които да носят стил и удобство на феновете на марката. 

 

Изработка на онлайн магазин
SIRENA plus | МАКСИ МОДА онлайн магазин © 2022