02 Jun

Законът на Мърфи, който винаги ни застига. 5 бързи стайлинг съвета, за мързеливите сутрини.

Публикувана от: tedi Публикувана на: ROOT Преглеждания: 2662

 

Колко често те е завладявал сутрешния порив да излезеш почти във вида, в който си станал ? А в колко от тези случаи си срещал най-голямата клюкарка от офиса или пък още по-лошо - някой бивш приятел ?

Колкото и примамлива да ни се струва сутрин идеята да се облечем с чифт удобни панталони и развлечена тениска, защото всеки си има такива сутрини, то в момента, в който видим самодовлната усмивка на бившия ни – крачещ  срещу нас, горчивото съжаление взима превес над досегашната ни решителна физиономия.

Затова днес решихме  да съберем за  вас 5 бързи стайлинг съвети за още по-бързи сутрини. И защо 5 съвета като уж визията е бърза ? Защото горчивата истина е , че небрежното секси  също отнема време, както и всяко хубаво нещо J  но за тази тема друг път.

Започвайки от горе надолу  първо трябва да се справим с косата ни , която очеизвадно е в sleeping mode .


 1.Най- бързия и лесен вариант е с леко навлажнени ръце да омиротворим косата ни , а след това с малко пяна за коса да и покажем кой е шефа и да и придадем форма. Това решение обаче работи само за по-гъсти коси, ако вашата не е такава може да заложите на бързия кок.
2. Нанасяне на любимия ни крем за лице, така си гарантираме свеж вид на лицето.

3. Изберете любимите си обици или колие, които по-принцип отиват на по-голяма част от гардероба.

4. В зависимост от сезона и графикът ви за деня, стилът ви винаги ще е различен, но това, което трябва да спазвате в моментите, в които нямате време да обмисляте тоалета си е едно – винаги да имате акцент във визията си. Ако ангажиментите ви позволяват да се облечете с тениска и дънки. То нека тениската бъде с интересен принт, който може да бъде комбиниран и подходящ аксесоар и дънки . Дамските дрехи в големи размери на SIRENA Plus прелагат неизчерпаем избор от раздвижени тениски с принт, които могат да бъдат вашето бързо сутрешно решение. Друг сценарии, в който трябва да сте елегантна за среща в офиса – намираме акцент - > прекрасна туника с флорални мотиви  от линията макси  мода на SIRENA plus. Когато открием акцент, на който да заложим визията ни може да бъде готова за относително кратко време.

5. Обувките са другата основна част от избора ни сутрин и другият ключ към това дали ще сме небрежно секси или просто небрежно.  И тук водещ момент какво първоначално сме подбрали в гардеробът си.
 

Основното нещо, което ще ви е от помощ при всяко пазаруване е как всяка нова дреха би се вписала във вашия досегашен гардероб и дали може бързо и лесно да я комбинирате, без много да мислите. За да избегнем неудобните „ Мърфи“ моменти сутрин запомнете – коса, спирала,  обици, тениска – туника или рокля „трепач“ от SIRENA plus , чифт удобни обувки и можете да шернете маршрута си в всички кисели лелки, бивши, гаджета на бившите и който друг иска да види да блестите.


Желая ви множество прекрасни утрини  !

Ако тази статия ви е помогнала, разсмяла или  вдъхновила  - СПОДЕЛЕТЕ Я ! Това може би ще помогне и на вашите приятели да открият нещо за себе си. 
 

Изработка на онлайн магазин
SIRENA plus | МАКСИ МОДА онлайн магазин © 2021