21 Apr

Представяне на колекция пролет / лято 2017 SIRENA plus

Публикувана от: tedi Публикувана на: Sirena news Преглеждания: 4510

Не можем да скрием, че любимите ни сезони са пролетта и лятото. В колекциите ни за тези сезони можеш сякаш да разкажеш всичко, което виждаш и чувстваш. Цветовете са ярки и светли, материите - ефирни и нежни... Всяка нова колекция за нас е като дете, на което даваш живот, отглеждаш го, а след това го пускаш да извърви своя път , но не спираш да се грижиш за него и да му помагаш.


Не можем да скрием, че любимите ни сезони са пролетта и лятото. В колекциите ни за тези сезони можеш сякаш да разкажеш всичко, което виждаш и чувстваш. Цветовете са ярки и светли, материите - ефирни и нежни... Всяка нова колекция за нас е като дете, на което даваш живот, отглеждаш го, а след това го пускаш да извърви своя път , но не спираш да се грижиш за него и да му помагаш.

Вече нашата нова колекция живее своя живот на нашия сайт и всички вие можете да и се насладите.

Колекцията ни – Love story from CASABLANCA разказва история за любовта, за любовта във всяко измерение. За любовта към природата, за любовта към света, за любовта към себе си. Тази колекция носи нашето послание за хармония към света.
 

Този път решихме да ви изненадаме и да разделим колекцията на две линии. Втората линия от колекцията ни беше посветена на по-спортните мацки и представя интересен и различен поглед към ежедневната визия.  Спортната мини колекция – „ Да се носи с увереност и усмивка“ носи много настроение и спортен шик. Тя е предназначена за по-бунтарско настроение и визия. Основното ударение е поставено върху принтовете, които са съчетани със спортни модели тениски и туники. Свързващото звено между двете лини е новия ни любим модел дългото сако от тъмен деним без ръкави. Този модел е уникален с това, че е абсолютен хамелеон и може да бъде съчетан практически с всичко Локацията на фотосесията

Фотосесията ни нямаше да може да се осъществи без любезните ни домакини от Мароканския ресторант „Анет“ в град София . Спряхме се на тази локация за нашата фотосесия, тъй като мястото носи много приятна и екзотична атмосфера. Ако някоя вечер бихте искали да избягате от рутината на ежедневието и да се пренесете в екзотиката на Ориента – мястото е ресторант Анет, намира се в центъра на София на улица Ангел Кънчев 27. Домакините са изключително любезни, а относно храната....трудно бих я описала с думи, защото е безумно вкусна .
 Визията на модела

И този път за визията на нашата червенокоса фурия - Пам Велидис се погрижиха от салон Art & Make up, a ефектните бижута бяха дело на Hildon Brand StoreАх тези цветя.....

И този сезон не може да мине без любимите ни флорални мотиви. В тази колекция те са под формата на принтове на платовете и бродерии. Тук можете да видите някои от моделите ни туники с флорални мотиви.
Кой каза, че дрехите в големи размери не може да бъдат модерни ? И в тази колекция рабиваме мита, че туниките в големи размери или така наречената макси мода не могат да бъдат с принтове с големи фигури. Според нас стилът и начинът на обличане трябва да се подчинява единствено на вътрешното ни усещане, а не на унифицирани правила. 


МАКСИ ПОЛА

От няколко колекции насам не пропускаме да сътворим дълга пола. Излишно е да се казва, че обожаваме този стил. В тази колекция избрахме полите да са цветни и ярки. Магичен син цвят и циклама.COLOR BLOCK

За изграждането на тази визия използвахме ярък цвят панталон и черна сатенирана туника. Този вариант на блокиране на яркия цвят ни е любим ,тъй като стои много стилно и открояващо се.Нежност....

Нежните телесни цветове са хит и този сезон, затова заложихме на тях в този модел. Освен нежността на материята , добавихме и акцента с голите рамене. Моделът на тази туника е подходящ за предстоящо официално събитие, като стилен и неангажиращ тоалет.

в продължението на нашата статия ще ви представим и основните модели от спортната ни линия .

 

Етикети:
Изработка на онлайн магазин
SIRENA plus | МАКСИ МОДА онлайн магазин © 2022