03 Aug

Рокли в големи размери ? Виж как да си изберем правилната за нас официална рокля !

Публикувана от: tedi Публикувана на: Sirena plus style ideas Преглеждания: 9293

В разгара на сватбения сезон няма как да не си поговорим за нейно величество роклята. Никога не сме крили,че официалните рокли в големи размери са нашата стихия. Тези модели представляват за нас възможност да предложим нашата по-екстравагантна визия за женствено представяне на официалния тоалет. В официалните рокли може да се експериментира с различни форми на модела и десени, което е извънредно вдъхновяващо. Другата причина, поради която обожаваме да създаваме официални рокли в големи размери е, че чрез нашите тоалети ние успяваме да станем част от вашите най-скъпи и незабраавими моменти, успяваме да ви помогнем да се чувствате уверени и спокойни за вашата визия. 

Основни неща, които трябва да знаете при избор на официална рокля в голям размер
 

Дрес код на партито – формален / неформален

     

Независимо от какъв тип е събитието – сватба, кръщене, парти за рожден ден и фирмено парти винаги трябва да съобразите цялостния характер и тематика, а именно формален или не е дрескодът на партито. Често вече се случва много от сватбите да бъдат дневни, на екзотична локация тип – плаж или градина, то в тези случаи най-уместното решение за тоалет е   свежа, елегантна лятна рокля, вместо изборът на дантелена рокля. Тук важи и обратния случай, в който дадено парти, фирмено или семейно може да бъде предвидено в строг официален дрес код задължителен  да бъде по-стого официален тоалет  като дълга вечерна рокля. За ваше щастие при нас можете да откриете рокли, с които да бъдете уместна във всяка ситуация.

Избери своята рокля, която да пасне перфектно на твоите форми .

При всички жени важи правилото, че не всяка кройка пасва на тяхното телосложение. При дамските дрехи с големи размери, формата на тялото е най-важното нещо, на което трябва да обърнем внимание,  когато избираме своята официална рокля.
Днес ще се спрем на най-важните особености при избор на рокля в големи размери, в друга публикация щедадем по-подробна информация на базата на нашия опит с работата ни с клиенти.

Когато фигурата ние е с голяма обиколка на бюста, по-пълна талия и тесен ханш – това е форма на тялото позната като „ ябълка“
За този тип форма на тялото е подходящ модел рокля, която няма колан или стеснение под бюста. Когато имате такъв тип фигура, основния акцент трябва да бъде поставен върху краката, ханша, както и въху деколтето.

нашите предложения за рокли в големи размери за фигура тип "ябълка" можете да видите тук:  Другият много разпространен тип фигура е – широки рамене, по –едър бюст с нормална талия и ханш. Този тип е познат като „диамант“. При този тип фигура са подходящи рокли, които са с остро или отворено деколте, стеснени в долната част или прави. Тук ще дадем няколко примера за официални рокли в големи размери, подходящи за форма на тялото диамант.

 

 Ако вашата фигура с по-малки обиколки в горната част на тялото  / бюст и талия / , в сравнение с ханша и бедрата, то вашата фигура е тип „круша“. За вашата фигура препоръчваме рокли, които да са с оформен силует в горната част, коланче под бюста и да падат свободно в долната част. Важното е при този тип фигура да бъде създаден визуален баланс между долната и горната част на тялото.

 


Специално за тези модели нашият съвет към вас е да поръчате вашия размер, водейки се от вашата гръдна обиколка. По този начин в горната част роклята ще ви бъде точна, а в долната няма да придава излишен обем. За начина на обличане  при различните форми на тялото могат да бъдат давани различни насоки срямо формата на тялото ви, но това не е едиснтвения фактор, който играе роля за това дали даден модел ще бъде „вашият“ или не. Други фактори като височина и разположение на тялото също трябва да бъдат съблюдавани.
В следващата ни статия ще продължим да разискваме  особеностите при избор на официална рокля в големи размери за останалите форми на тялото пясъчен часовник и правоъгълга форма.

И не забравяйте, най-важният ни съвет за всички SIRENI е да обичате себе си и тялото си. Не се опитвайте да промените тялото си според модата, главната идея на модата е да пасне на нас и нашето тяло, за да бъдем щастливи и уверени !
 

Изработка на онлайн магазин
SIRENA plus | МАКСИ МОДА онлайн магазин © 2021