14 May

Историята зад колекцията " От майка за майки..."

Публикувана от: tedi Публикувана на: Sirena news Преглеждания: 3664

Както знаете, SIRENA plus е много повече от марка за дрехи, SIRENA plus  е философия на любов, разбиране, подкрепа, семейност.  Аз, Ирена Желязкова  освен дизайнер и създател на марката, съм майка на три деца, което за мен е най-важната титла.
Във всяка колекция, която създавам аз влагам своята енергия и мисъл за нашите  клиенти . Опитвам се да си представя „живота“ на всяка дреха и как жената, която я но би се чувствала. Как дрехата би и помогнала по-леко да премине през предизвикателствата на ежедневието. Тази колекция, обаче е  много по-специална от другите. Тази колекция е посветена на МАЙКИТЕ


 

 
 С тази колекция отбелязвам  важен момент за мен и моето семейство – на 19 февруари моята голяма дъщеря стана за пръв път  майка на прекрасно момиченце, а аз баба. Това събитие ме погълна изцяло и промени завинаги нашето семейство. Малката красавица допълни нашия женски отбор  и ни даде още по-голям хъс да подкрепяме жените, женствеността – правото ни да живеем, живот без предразсъдъци и етикети. 


Творческото гориво , с което създвам моделите на SIRENA plus аз намирам в майчинството и по-точно в цялата вселена  и палитра от емоции, които носи то.  Нуждата от това да съчетая  и канализирам различните енергии от това да бъда майка, да работя усърдно  и да бъда жена ме научи на много. Всеки сменен памперс, всяка прекарана болест, всеки успех или неуспех на детето най-вече те учат на смирение и търпение – на разбиране.
Но раждането на внучката ми, ме накра да се върна назад към моето първо раждане и да си спомня за ужасът от целия натиск, който усещах върхи себе си от  – роднини и приятели  към това да успея да изпълня всички очаквания за „перфектна майка и жена“. Да преодолея всички сравнения с тази или онази жена, която перфектно се справяла със всичко и видиш ли децата и взимали два класа за един, къщата и блести, а тя два пъти повече. Ако тогава знаех това, което знам днес, щях просто да се наслаждавам на живота и майчинството, като загърбя желанието за перфектност и да получа одобрението на другите. Така щях да си спестя много години на неуспешни опити да се вмъкна  в нещо, в нечии очаквания, вместо да създам свои свят.

Затова,  посланието ми към моите момичета и към вас, прекрасни е – НЕ ТЪРСЕТЕ ПЕРФЕКНОСТТА – постарайте се да откриете вашата индивидуалност. Правете нещата, които ви правят щастливи, възпитавайте и гледайте децата си , според техните нужди и характер. Показвайте им колко ги обичате и цените тяхната личност. Един час прекаран в игра и забавление с детето ви  е много по-важен и ценен за него, отколкото всичките  му дрехи да са безупречно изгладени !
                                              
                                                             Момичета, не старайте да с впишете, когато сте създадени да се отличавате !

 

                        За нашите семейства – деца и съпрузи, по-ценно и важно е да бъдем естествени и щастливи, а не перфектни  !

Моделите от  новата ни лятна колекция съчетават  тази пъстра женска енергия и са създадени да отпразнува естествената женственост и красотата на майчинството, без натиск, напрежение и търсене на безупречност. Дрехите са за нас, такива каквито сме и са създадени да ни вдъхнат цветна нотка, самочувствие във важен момент, увереност и секси излъчване. Но най-важното - да ни бъдат комфортни, докато вършим останалите си 1000000 задължения.
Защото красивата и успешна жена е уверената жена!  Уверената жена е щастлива жена, всяка щастлива жена има спокойно и щастливо дете!

SIRENA plus е марка за щастливи и уверене жени ! 
 

Изработка на онлайн магазин
SIRENA plus | МАКСИ МОДА онлайн магазин © 2023