Продажба на дрехи на едро

Колко пъти до сега сте чували от ваши клиетни, - " Защо нямате от този модел и в моя размер ? "
Колко пъти сте връщали клиенти, защото не можете да им предложите нищо модерно, което да бъде в подходящ размер ?
Смятали ли сте каква загуба е донесло това за вашия бизнес ?

 Ние от позицията си на търговци и производители, но само на по-малки размери, се сблъскахме с крещящата нужда от модерни дрехи в големи размери. От тогава насам ние от SIRENA plus концентрирахме усилията си върху създаването на съвършен продукт за нашите клиенти - дреха в унисон с модните течения, проектирана специално за по-пищно женско тяло, изработена от материи, които обгръщат тялото и вталяват силуета. Задачата ни не е никак лека, тъй като всеки ден ние продължаваме да създаваме нови иновации в кройки, модели и клиентско обслужване с едничката цел нашите клиенти да носят дрехите си със самочувствие и усмивка, да се чувстват секси и женствени.

А ти искаш ли повече доволни клиенти ? Отдели няколко минути , влез чрез бутона отдолу  и ни запознай накратко с теб и твоя бизнес, ние ще се свържем с теб! 
                                                                      или се обади на телефон - 0898759554


През годините сме получавали десетки запитвания от търговци за съвместна работа, но тъй като не успявахме да произведем достатъчно , ние отказвахме подобен род предложения. Радваме се,че вече имаме възможността да предложим нашата продукция на доверени сътрудници, които ще могат да удовлетворят търсенията на своите клиенти и да постигнат своите бизнес цели. За три години направихме хиляди жени щастливи с техния избор. Благодарение на нашите официални модели, ние бяхме част от хляди сватби, кръщанета и други специални моменти, с което дрехите на SIRENA plus остават завинаги в сърцата на нашите клиенти. Прекрасно е, когато вие, във вашия обект можете да предложите на своите клиенти алтернатива на всичко, с което до сега са се примирявали и са носили. Прекрасно е да привлечете всики клиенти, които досега сте разочаровали.

 

За три години направихме хиляди жени щастливи с техния избор. Благодарение на нашите официални модели, ние бяхме част от хляди сватби, кръщанета и други специални моменти, с което дрехите на SIRENA plus остават завинаги в сърцата на нашите клиенти.

Прекрасно е, когато вие, във вашия обект можете да предложите на своите клиетни алтернатива на всичко, с което до сега са се примирявали и са носили. Прекрасно е да привлечете всики клиенти, които досега сте разочаровали. 

 

*​„Сирена Плюс“ ЕООД е защитена марка, считано от 19.05.2017 г. Дружеството е заявител на търговка марка по заявление с вх. № 146225 от 19.05.2015 г. на Патентно ведомство на Република България. Съгласно чл. 13, ал. 1 във вр. с чл. 13, ал. 2 от Закона за марките и географските означения, Трети лица нямат право без съгласието на „Сирена Плюс“ ЕООД да предлагат на стоките на фирмата за продажба или пускането им на пазара, или съхраняването им с тези цели. Ако желаете да препродавате дрехи, произвеждани от „Сирена Плюс“ ЕООД моля свържете се с нас.

 

 

Изработка на онлайн магазин
SIRENA plus | МАКСИ МОДА онлайн магазин © 2019